SUPER MARKET RANDI

Преди 10 години ние отворихме малък квартален магазин в гр. София, жк. Хиподрума. През годините магазина се разшири и в момента предлагаме над 7000 артикула (млечни и месни продукти, хляб и тестени изделия, пресни плодове и зеленчуци, захарни изделия, консервирани и пакетирани храни, алкохолни и безалкохолни напитки, кафе и чай, храна за домашни любимци, замразени продукти - сладолед, зеленчуци, пици, козметика и домашни потреби и много други) - общо взето всичко, което може да напазарувате от голям супермаркет.

През 2011г. бяхме първият реален магазин, който си направи онлайн магазин и започна да доставя хранителни стоки за цяла София.

Защо да изберете ние да доставяме вашите хранителни продукти ? :
- Ние сме Български магазин. Не сме верига магазини.
- Доставяме до вас хранителни стоки от реалния си магазин в жк. Хиподрума, който е регистриран в БАБХ а не от някой - незнаен склад или мазе.
- Не купуваме хранителни продукти от други магазини. Доставяме продуктите от нашия магазин.
- Държим изключително на качеството на продуктите, които изпращаме до вас.
- Цените ни са същите, като в реалния магазин - стремим се доколкото е възможно от големината на магазина ни да -
 предлагаме ниски цени.
- Стоките се доставят до вас с наши автомобили, като се спазва температурния режим за всеки продукт.
- Ние сме единствените, които доставят с Електромобил - без замърсяване на и без това замърсената ни столица.
- Предлагаме безплатна доставка при сума на покупките на 25лв. - не смятаме, че е правилно да заплащате допълнително такса за доставка, при положение, че сте напазарували за по-голяма сума.
- Извършваме доставката в рамките на 2 часа от момента на получаване на поръчката - в редки изключения при голяма натовареност може да има забавяне, но ви уведомяваме своевременно, като може да изберете удобен за вас час

 

SUPER MARKET RANDI
Адрес на магазина:
гр. София, жк.Хиподрума, ул.Нишава №4

https://www.randi.bg/

Може би се интересувате и от?