Рязана натурална зелена маслина сорт Халкидики
Майчина саламура: вода, морска сол, лимонена киселина
Чрез тази специфична технология на прорязване на тялото на маслината се постига още по-богата ферментация на плода. Текстурата се запазва хрупкава, здрава и плътна. Остро изразените вкусови качества, характерни за натуралната зелена маслина, придобиват мекота. При рязаната натурална зелена маслина сорт Халкидики солените и горчиви нотки се балансират. Притежава запомнящ се богат послевкус.
Хранителни стойности за 100 гр. продукт
Енергийност |
155kcal/ 650kJ |
Мазнини |
14,76 |
в т.ч. наситени мазнини |
5,15 |
Въглехидрати |
3,3 |
в т.ч. захари |
0,06 |
Фибри |
1,38 |
Протеин |
1,02 |
Сол |
4,60 |