Рязана натурална зелена маслина сорт Халкидики

Майчина саламура: вода, морска сол, лимонена киселина

Чрез тази специфична технология на прорязване на тялото на маслината се постига още по-богата ферментация на плода. Текстурата се запазва хрупкава, здрава и плътна. Остро изразените вкусови качества, характерни за натуралната зелена маслина, придобиват мекота. При рязаната натурална зелена маслина сорт Халкидики солените и горчиви нотки се балансират. Притежава запомнящ се богат послевкус. 

Хранителни стойности за 100 гр. продукт

Енергийност

155kcal/ 650kJ

Мазнини

14,76

в т.ч. наситени мазнини

5,15

Въглехидрати

3,3

в т.ч. захари

0,06

Фибри

1,38

Протеин

1,02

Сол

4,60

Може би се интересувате и от?